MARDİN / YEŞİLLİ - Ahmet Demir İlkokulu

Ock

Birleşen Yürekler Projesi kapsamında Sancar İlkokulu’na gerçekleştirdiğimiz ziyarette, öğrenci ve öğretmenlerimizle hazırladığımız kitap ve oyuncakları öğrencilerimize hediye ettik. Ayrıca, öğrencilerle  çeşitli  aktivitelerde bulunduk.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen afiş yarışmalarında yarışmaya katılan öğrencilerimiz ilkokul ve ortaokul kategorilerinin ikisinde de birinci oldu.
İlkokulda Sema Demir, ortaokulda Hamza Demir adlı öğrencilerimizin eserleri birinciliğe layık görüldü. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz sınıf öğretmeni Meryem AVCI "Dilimizin Zenginleri" projesi için okul panosu çalışması hazırladı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen Sözlük Yarışması için ilkokul ve ortaokul kategorilerinde birer sözlük hazırladık.
İlkokul kategorisinde Aysel DEMİR "Türk Kültürü Sözlüğü"
Ortaokul kategorisinde Ayşegül MALKAÇ "Türk Mizah Sözlüğü"
alanlarında sözlükler hazırladı.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda "Üniformalı Giyinme" düzenine geçtik.

Eyl

Okulumuz Spor Kulübü danışman öğretmeni Hasan İmrak ve öğrencileri okul bahçemizde çeşitli oyunlar için oyun çizgileri çizimi gerçekleştirdik.

Eyl

Okul bahçemizi güzelleştirme çalışmlarımız kapsamında okulumuz Beden eğitimi öğretmeni Hasan İMRAK ve öğrencilerimiz birlikle el ele vererek bahçe duvarlarımızı rengarenk bir hale getirdiler.

Mrt

İlçemizde 12 Mart tarihinde İstiklal Marşı'nın KAbulü ve Mehmet Akif'i Anma törenini Namık Kemal Ortaokulu ile birlikte tertipledik.

Ara

Yeşilli İlçe Kaymakamımız İsmail GÜNEY, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla İngilizce öğretmenimiz Merve Soylu ve öğrencilerimizin okulumuzda düzenlediği programdan görüntüler...

Ekm

Okulumuzda Mevlid Kandili münasebetiyle kutlama etkinliği düzenlendi.

Nis

Okul kütüphanemiz PİKTES projesi kapsamında yenilenmiştir. Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Nis

Okulumuz Matematik öğretmeni Çağatay ŞAŞMAZ ve öğrencilerimiz Pi Günü etkinlikleri gerçekleştirdi.
Bu kapsamda:
* Pi yazılı tişörtler
* Pi yazılı yiyecekler
* Pi konulu eğitici videolar
* Pi yazılı filografi çalışması
* Pi konulu resfebe yarışması

etkinlikleri gerçekleştirildi.

Nis

Yeşilli Toplum Sağlığı merkezi tarafından ilkokul sınıflarımıza "Obeziteye Dikkat" konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.

Nis

Afete Hazırlık Günü münasebetiyle okulumuzda ülke geneli eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Deprem Tatbikatı" gerçekleştirildi.